Wednesday, May 18, 2022

Endless Runner - Game TV Smart








Endless Runner - Game TV Smart


Game TV Cerdas - Game Jumping Runner Endless - Jumper Remote TV Android


Endless Runner nyedhiyakake Endless Fun menyang Smart TV utawa Android TV Box (Ora Ana Gamepad sing Dibutuhake)


Game lompat 3D tanpa wates sing nampilake jagad maya warna-warni tanpa wates kanggo ditaklukake lan macem-macem karakter sing nyenengake kanggo dimainake.


Ngindhari mungsuh lan alangan sing didorong AI kanthi mlumpat alangan ing wektu sing tepat ing arah sing bener. Kerusakan mungsuh mundhak nalika sampeyan maju ing game kasebut.


Saingan karo kanca-kanca kanggo ndeleng sapa sing nglumpukake poin paling akeh lan bisa urip luwih suwe nalika main game Smart TV Game sing nyenengake lan gampang iki.


Fitur Game:


▶ Kontrol sing lancar lan responsif saka Smart TV Remote Control


▶ Tingkat lan jagad 3D sing apik tanpa wates kanggo njelajah.


▶ Grafis sing nggumunake / Efek visual dinamis


▶ Muter nglawan macem-macem mungsuh kanthi ukuran lan kekuwatan sing beda.


▶ Kontrol tombol Remote TV sing sederhana. Ora ana piranti khusus sing dibutuhake kanggo main game 3D iki ing Smart TV utawa Android TV Box.


No comments:

Post a Comment

3D Fight Arena TV Box Game

3D Fight Arena TV Box Game 3D Arena Action Fighting Game for TV Box and Touch Mobile Devices https://play.google.com/store/apps/details?id=c...